ganduri si gandiri

„ha murit regile”


 

Cititi titlul cu accent tiganesc si veti intelege mai bine.

De 3 zile e „isterie”-n tara pe la stiri , ca a murit nea asta autoproclamat imparat sau rege (Dumnezeu ii mai stie) si facturile-s prea mari (3500 de euro), ca sa vad azi ca piatra funerara este de 30.000 de euro, ei facand scandal ca trebuie sa dea 3500 de euro pentru spitalizare, operatie si ce mai e.

Dar toate emisiunile de stiri trateaza acest subiect cu maxima importanta.

Sunt curioasa de la ce ni se atrage atentia?  Ce ascunde de fapt aceasta diversiune?

In ultima vreme devin din ce in ce mai uimita in sens negativ de jurnalistii din ziua de azi, mai bine zis, asa-zisi jurnalisti ce te uimesc de fiecare data cu stiri de „soc si groaza”, cel putin cu titlu, in care nu stiu ce vedeta s-a plimbat pe nu stiu pe unde cu nu stiu cine… si se repeta stirea de vreo 10 zile, cu intrebari absolut stupide la „interviuri ad-hoc” si asa mai departe.

Iti vine sa nu te mai uiti la nici o stire atat de presa scrisa cat si audio-vizuala.

Vezi cum lumea se prosteste pe zi ce trece si te mai intrebi de ce, apoi observi ca incet incepi si tu sa cobori dupa ei. Incerci sa te dezmesticesti, sa te mai uiti la un documentar, la un studiu, sa mai citesti ceva pentru ca simti cum mintea ti se stafideste de la atata incultura promovata.

Sper ca BAC-ul din urmatorii ani sa se stabilizeze si sa nu mai scoata pe poarta scolilor numai oameni ce nici cei 7 ani de acasa nu ii detin.

 

9 gânduri despre „„ha murit regile””

  1. Eu ma simt mereu…din aceasta cauza am plecat. Stateam si ma gandeam cum se face ca au atatea ghicitori si mame omida si niciuna nu a reusit sa prevada viitorul, sa ii zica de sanatate si sa-i faca farmece…Sau o fi fost vreuna mai puternica si a lucrat impotriva lui?

  2. nu ca-i vait pe „haoliti”, dar era vorba de 350 de mii de dolari……dehhh, doar si otomanii tot un fel de tigani sunt :))))))
    asa ca de la 3500 la 350.000 e diferenta chiar si pentru un tigan ca alde cioaba

    1. ” hai manacati-as”… inghetata din cutie… 350 000?? eu inteletesem 3500… dar o stat si aia internati cu el… eeeee…. mai au si pretentii…Il inmormanteaza doar odata, nu de doua ori ca sa foloseasca banii aia pt o alta inmormantare, sa plateasca.

      1. pai , cica, or fi fost vreo 50 de „islandezi” la otomani la spital, dar nu e asta important.
        important ar fi ca „dracul” nostru presedinte l-a sunat pe dr. Bradisteanu sa se deplaseze cu noul avion SMURD la turcaleti sa-l ia pe bulibasa/rege/imparat sau ce o mai fi fost el si sa-l aduca in cioara(pardon)tzara.

    2. Diabolic…chiar si-asa.Sa plateasca din banii aia de taxe neplatite.Si-apoi, daca ar pune cate un tigan un dolar, ar fi cumparat si elicopterul cu tot cu echipaj.
      Ma intreb daca era un personaj de cultura care ar fi avut nevoie de acel avion, ar fi avut acces la el?Cred ca nu, atata vreme cat cultura nu este ridicata in slavi ca tigania si nici nu este mediatizata ca atare. Si-apoi un om de cultura aduce un vot, maxim 100 insumand cunostintele si rudele, pe cand tiganii sunt milioane -aia reali si aproape zece milioane aia prin afiliere si transformare.

      1. ti se pare ca asi fi vre-un pro „islandez”?….nu am nimic cu nimeni atat timp cat nu-mi respira aerul cuvenit mie, asadar, cateodata ma simt agresat de multi-mediatizarea tiganilor si incep sa ma simt minoritar in tara mea. cat despre inpozitele datorate de tigani, no coment.

      2. stati asa ca eu nu mai inteleg nimic. azi-dimi ziceau la realitatea ca a fost adus cu un avion de linie.
        de acord cu diabolic, cateodata, de multe ori, ma simt minoritara in tara mea

Lasă un comentariu