Amintirile “ma chinuieste”.


Asta e titlul blogului de azi care trebuia sa fie ieri, dar ieri a fost luni…si lunea nici iarba nu creste.

Azi e 29..imediat se face 1 octombrie. Si o sa vina perioada nasoala de obisnuita in care ma duceam la facultate si aveam ceva de facut, chit ca imi placea sau nu. Trebuia sa ma trezesc de dimineata…tare de dimineatza pe la vreo 5 juma….sa mai adorm sau sa ma chinui sa ma trezesc  pana la fara un sfert…sa pic din pat ca sa am motiv sa ma ridic, sa ma tarasc pana la baie…sa nu ma vad bine in oglinda…sa ma spal pe coltisori si fata (noroc de apa calda), eventual sa ma sperii de tata care atunci se trezea si el.

Sa fac cafeaua si ma chiorasc in frigider si sa stramb din bot ca nu stiu ce sa pap(in fine…asta o fac si acum) si sa ma chinui sa plec la 6:30 inspre gara.

Au fost momente in care trenul pleca la 6 si trebuia sa ma trezesc mai de dimineatza si cand pleca la 7 ca asa au facut domnii CFR-isti orarul. La facultate orele incepeau la 8 pana la 14 si dupa aia o alergare rapida sa prind trenulica inapoi acasuta. Iarna era cam aiurea. Frig, zapada, ninsoare, intarzierea trenului mai mult decat deobicei, motivul pentru care plecam acasa,dar se mai intampla sa fiu in sesiune si in ziua examenului Dn 1 sa fie blocat, trenul la fel…si eu trebuia sa ajung.

Momentele funny cu colegii de naveta cu care eram si colegi de universitate, de liceu, generala posibil si gradinita dar eram prea mici sa ne aducem aminte.

Momente dragute..prima zi de facultate, primele intentii de prietenie intre colegi, formarile de bisericute…

Momente frumoase….

Anunțuri

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s