mania gripa porcina…is dead


Ati observat ca de vreo cateva zile bune…cam de vreo 2 saptamani nu mai exista absolut nici o stire la tembelizor despre gripa porcina….ce s-a intamplat?n-a mai murit nimeni?nu s-a mai infectat nimeni? A disparut nea Cercel sau cum il chema pe doctorul ala.
e liniste….e bine….
Acum belea mare pe capul populatiei…..Mutu…., deci frate…Mutu….Mutu a dat-o in bara ca mutu….a iesit nasol la test….vai…ce durere….vai ce dezamagire………nu mai pot de plans..
mai ziceti si voi ceva ca deja mi-e sila

Anunțuri

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

6 gânduri despre „mania gripa porcina…is dead”

  1. :)):)) mutu drogatu’ :)) :)) e tare omul intrece orice subiect :)) nu se mai vb de basescu de gripa de nimik decat de mutu:)) probabil saracu a pisat pastilele si le-a tras pe nas ca asa stie el :))

    o zi buna iti doresc

  2. La televizor poate nu mai e nimic despre gripa porcina; dar chiar azi, la radio (era si o melodie pe tema asta).. in fine.. la radio am auzit o reclama despre minunatul vaccin. Ceva in genul „Esti gata sa-ti risti sanatatea sau viata…” Groaznic. Paradoxul e ca de ieri dupamasa m-a luat o raceala din aia faina 😦 …Chiar in weekend…. 😦

    Cat despre Mutu…………… Ai dreptate, ce mai..:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s