Dumnezeu s-o odihneasca!


Azi am asistat la plecarea Madalinei pe toate canalele de televiziune… mii de comentarii si sa nu mai zic intrebarile absurd ale reporterilor..

Exempu : unu din studio intreaba un trimis la fata locului : “ai intrebat oamenii de ce au venit??” Wtf??? Glumesc astia sau sunt atat de imbecili incat nu stiu sa formuleze intrebari???

Nu vreau sa va streses mai mult cu moartea ei, dar simt ca mai trebuie sa zic ceva.

In timp ce cautam o melodie pe youtube de la ea care sa se potriveasca acestui articol, am citit comentariile…nu conta daca era slideshow cu pozele ei sau cu alte chestii, toata lumea a comentat…
Toti regreta, toti zica : “ daca…”

A fost pe langa o cantareata si o buna actrita, vorba unui nene de la teveu… “ ne-a facut pe toti” , ca sa continui ideea acelui nene..

Adevarul e ca s-a adus in vedere si depresia postnatala, care este intradevar foarte nasoala…

Dupa cum ziceam acum cateva “ bloage”, trebuie sa ne ascundem adevaratele sentimente pentru a nu putea fi folosite in defavoarea noastra…viata e o jungla..

Astia la teveu ne indeamna sa ne zicem toate durerile, sa le impartasim…
Oare e posibil asa ceva??? Daca eram o tara fara probleme, daca nu eram oameni care sa ne “mancam” intre noi, care sa vedem la teveu si in reviste perfectiunea sis a nu vedem defectele…atunci poate da…

De exemplu. Un copil, nu va zice parintilor adevaratele dureri din sufletul lui, doar pentru nu a mai pune o greutate , o grija in “carca” parintilor pe care ii vede zilnic cum se lupta cu greutatile zilnice.

O mama nu va zice sau va zice mult mai tarziu sau chiar cand nu mai poate suporta, ceea ce simte, toate nemultumirile ei in legatura cum ca nimeni nu o apreciaza, ca nimeni nu ii multumeste si ca nimeni nu o ajuta.. nu va zice pentru a nu face copilul sa sufere si pentru ca isi doreste o familie fericita..

Toti tacem si rabdam din diferite motive, motivele se schimba, la fel si cauzele….si noi tot tacem ca sa fie bine… multi nu mai rezista ….asta e…probabil de aia stam pe acest pamant, ca sa trecem acest test de vointa si incapatanare…
Pacat ca doar acum oamenii isi dau seama de anumite lucruri… doar cand moare un artist… cand moare un om simplu nu este bagat in seama….

Dumnezeu s-o odihneasca!

Anunțuri

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s