despre….și anume… chestia dă azi


Măi..și se face că azi este nea ăla Valentin a lui unchiul Sam…..o sărbătoare importată și ”profutabilă”… adică îți ”f*te” buzunarul sau portofelul,după caz și îl umple afaceriștilor care știu să profite…

M-am chiorât în folder-ul meu de wallpapere și astfel mi-am creat în minte, subiectul articolului de azi….deci… nu vă speriați dacă sunt prea multe poze….

logic ca subiectul de azi e despre lăv….

păi..noh… lăv ăsta e o chestie ce o simți…. și care te face să faci muuuulte prostii……

da culmea e că acestă chestie… o vrea toata lumea…

de ce?? pt că ne simțim singuri..

vrem acei ”fututași”(așa zicam când eram mică la fluturi) în stomac..

si acea trandețe

fetele vor un Făt-Frumos……

un bad boy….

sau doar o brută la exterior…și ursuleț în interior

băieții vor o fata care să îi înțeleagă….sa le fie aproape… și să nu fie ”nebună” adică geloasa,posesivă…etc….dar deh… mai sunt și unele excepții care vor asa ceva…..

eeee… acum gândiți-vă cât la sută dintre preferințele voastre sunt ale voastre și cât la sută sunt cele care ți-au ramas in minte din cauza filmelor de dragoste și nu numai…..

dragostea.. iubirea.. este și va fi un subiect care se vinde și se va vinde bine oricând…..

ne face să gandim gen : ”vai fată… ai văzut în film ce surpriză i-a făcut ăla la tipă???da fatăăă…. ce bunaciune era ăla… vreau și eu unu ca el sau măcat iubi meu să facă așa”…
și când surpriza se întâmplă… e dezamagire că nu e ca aia văzută în film..

sentimentul în sine….ăla curat și sincer, nu ține cont de influența mass-media, de obstacole gen distanță și timp….. e sentimentul care te face sa simți că te topești, deși tu nu vrei..

pe baza acestui fapt.. când omul pune botul la sentiment și își dorește să facă o bucurie… și aici vine afacerea profitabilă….. mamuțoiaie…. chestii utile… și inutile

totul a devenit comercial….
măcar de aș vedea o ”răclamă” care să promoveze trimiterea de scrisori de dragoste…

Cănd nu exista e-mailul, sms-ul… și singura modalitate de a conversa la distanță era scrisoarea…..
vorba lui tata : ”pe vremea aia mai scriai o scrisoare.. mai aveai timp sa te mai gândești ce să scrii ca să o impresionezi cu modul tău de a scrie…. trebuia să îți folosești mintea… să ți-o scrântești un pic…acum… la telefon… 2-3 vrăjeli de prost gust gen : ce faci, gagico?hai să ne combinăm… și asta-i tot”

eee.. tata .. în tinerțiile lui zbuciumate.. era mare crai….mă mai surprinde când se apuca și mai povestește de fostele lui gagici…scuze… cuceriri și cum le vrăjise el, asta ca să îi arate lui Andrei cum trebuie cucerită o fata… ca și așa Andrei e cam bombă în vrăjeli….

sincer mi-ar place sa am emotiile alea când aș deschide o scrisoare ce imi este adresată și sa vad că de fapt conține cuvinte de dragoste sau macar o încercare a recunoștere a unor sentimente…să simt acel tremur al mâinilor și să recitesc până aș învăța-o pe derost…

eeeee.. partea nasoală a lăv-ului e când ceva nu mai merge bine…. și se întâmplă desparțirea….

când încep toate porcăriile de după despartire..insulte,jigniri…etc….

și acum e acum… te lupți cu tine…. încerci să îți dai seama ce a mers rău.. de ce… etc…. simți cum totul se destramă…. mulți trec peste asta și învață din ce a fost… alții….

eu am ajuns la concluzia că lăv-ul este de fapt un escroc sentimental… te prinde.. te zăpacește…. și te face să faci ceea ce credeai că nu o să faci vreodată în scurta ta viață.. apoi te lasă în fundulețul gol, cu senzația aia nasoală de trădare,neîncredere,nesiguranță…..

așa că trebuie să o iei de la zero…. și să zici …

ca concluzie de la Gogu citire : HATE the fat fag with bow and arrows

Anunțuri

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s