„am gresit ca orice barbat”


Il citez pe nea Vali Vijelie cu acest „minunat” citat.

Probabil va puteti inchipui de ce mi s-a pus pata tocmai pe aceasta vorba.

Cat de natural si normal suna…. dar daca zice o femeie : „am gresit ca orice femeie” e facuta instant curva.

Deci, intelegem ca e normal ca barbatul sa greseasca, dar cand femeia o face eee..dezastru…. „toate sunteti curve” cum mi s-a zis de atatea ori,” nici una nu ati fost in stare sa fie fidela”, alt lucru care mi s-a zis de mii de ori in conversatiile mele pe net, dar deh.. barbatul…. barbatul poate sa umble din floare in floare ca femeia nu trebuie sa stie, ca femeia e fraiera, tace si rabda ca sa nu renunte la tot ce au construit cu precadere ea.

Adevarul e ca sunt fel si fel de oameni, atat de sex masculin cat si de feminin, dar haideti sa nu mai facem discriminari. Curva e si barbatul, ba chiar mai curva decat o femeie de cele mai multe ori. Recunoasteti fratilor.

Si beleaua pica pe aia care sunt cu adevarat ok. Adica, tu ca om esti dezamagit de persoanele de sex opus din cauza experientelor tale anterioare, se intampla sa dai peste o persoana super ok,care este aproape tot ce ti-ai dorit ( ca deh…perfectiunea nu exista), dar tu, in mintea aia ta mica si cu sechele din cauza dobitocilor de oameni de dinainte nu poti sa vezi ca persoana aia e chiar ok si asa incepi sa ataci ca sa te protejezi. E o chestie facuta inconstient, din reflex, ca asa e mintea omului. Cea mai buna aparare este atacul.

Trebuie sa ne trezim. Nu toti sunt dobitoci/dobitoace, nu toti sunt prosti/proaste, nu toti sunt curve (aici ma refer la ambele sexe), nu toti sunt infideli, doar marea majoritate.

Exista si exceptiile, acea minoritate peste care, deobicei dam dupa ce ni se intampla diverse si pe care le indepartam de noi doar ca sa ne aparam de un eventual esec.

Este normal sa pastrezi o anumita raceala si distanta cand cunosti pe cineva nou, mai mare decat o faceai inainte.

De ce scriu aceste randuri? Simplu. Nu mi s-a intamplat inca nimic, dar ma enerveaza cumplit faza ca la barbat e considerat normal sa se f*ta cu mai multe si o femeie este facuta curva cand se f*te  cu mai multi de 3 si nu ma refer la toti deodata.

cam atat pe ziua de azi… mi s-a scarbit.

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s