Despre contraceptie


 

Daca tot am inceput cu sfaturi dinastea legate de sex, preludiu si zone erogene, nu trebuie sa omitem o treaba foarte importanta pentru ambele parti : CONTRACEPTIA!

In prezent, daca va uitati la stiri creste alarmant de mult numarul de adolescente insarcinate, de copii abandonati sau chiar ii ucid ca sa nu afle nimeni. Astfel de atrocitati pot fi usor evitate prin simpla folosire a unor prezervative, anticonceptionale si metoda calendarului. In ultima instanta exista avortul.

Consider ca este absolut necesara cunoasterea acestor optiuni de a te proteja de o sarcina neplacuta si de diversele boli cu transmitere sexuala.

Ar fi bine sa se faca educatie sexuala in scoli si parintii acasa. Sa isi calce pe retineri si sa vobeasca despre asa ceva cu copii lor inca de la o varsta frageda.. de la 10 ani in sus.. parca si vad fetele unora care citesc si murmura uimiti: 10 ani!?!?. Da, scumpii mei. Generatiile acestea tinere se dezvolta mult mai rapid decat ne-am dezvoltat noi atat fizic cat si psihic. Trebuie instruiti de mici, de fapt sa li se vorbeasca despre sexualitate. S-ar evita atat de multe…

Ai mei parinti au fost crescuti intr-un stil conservatorin care era un subiect tabu si sa zici ca-ti place un baiat.

Mama a incercat sa imi explice, dar i-a fost frica si rusine sa fie atat de deschisa… A fost ok, pentru ca nu a trebuit sa-mi explice mult, ca am invatat singura (traiasca revistele si netul).Uite mama ca stiu.. acum le transmit informatiile altora!

Ar mai fi problema avortului. Nu-s nici pro si nici contra. Dar mai bine zic Da unui avort, atunci cand stii ca acel copil nu e dorit,ca va fi lasat intr-un spital sau scara de bloc… moare inghetat in ghena sau cine mai stie ce.. decat sa fie chinuit, mai bine intrerupi o sarcina..

Acum o sa va dau link-ul catre un articol foarte cuprinzatort despre Contraceptie: Metode contraceptive

 

 

Anunțuri

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s