critica


 

Am primit azi un mesaj de la cel mai dur critic al meu, un mesaj ce ma doare. Conform acestei critici am decazut din punct de vedere intelectual, doar pt ca am inceput sa scriu despre chestii de natura sexuala, ca am devenit ca si obsedatii sexuali.

Mai ziceam daca faceam tot blogul despre asta sau scriam 10 articole consecutive despre asa ceva, daca intram mai in detaliu, daca scriam fantezii si povesti xxx…asa da.

Ma face obsedat sexual ca nu mai scriu despre viata politica din Romania?? ca nu scriu despre ce vad la stiri??ca nu scriu despre ce frig e afara??La stiri nu mai vreau sa ma uit… imi fac rau. Decat sa fiu cu moralul la pamant sau cine mai stie ce scriu despre tampeniile ce imi vin in minte, despre ce „minune” de termeni de cautare vad la rubricutza in care scrie ce o cautat omul si a ajuns la mine.

Despre ce vrei sa scriu? despre probleme serioase????Totul este serios. uite problema serioasa: nu-mi gasesc de munca. eu si alte cateva milioane de oameni. ok. scriu despre ea, dar ce rezolv? Nu pot sa imi infiintez o firma si sa ii angajez pe toti oricat de mult as vrea.

da chiar….. Dati-mi voi, dragii mei cititori subiectul despe ce sa scriu. asa e mai bine. ca sa nu mai scriu prostii.

 

Anunțuri

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

7 gânduri despre „critica”

 1. pai tocmai de aceea (in opinia mea) face blogul tau atat de bun… pentru ca abordezi subiecte din toate domeniile… bun.. ai postat subiecte de natura sexuala cum spunea criticul tau… insa poate in tarisoara asta mai sunt si copii cu care nu vorbesc parintii lor despre asa ceva… deci ar putea fi luata drept un lucru educativ… ca doar nu oi face aici un fel de pornhub romanesc… in fine… am mai discutat intr-un comentariu anterior despre dificultatile intalnite pe parcursul atingerii unui obiectiv(bine ca iau posturile in ordine cronologica inversa asta e partea a doua :”> )

 2. Eu urmaresc cateva bloguri care imi fac mare placere sa le citesc si culmea nu prea se leaga de viata politica actuala. Pentru ca sunt si dintre noi care suntem afectati de alte probleme decat de elucubratii politice. Si discuta si despre sex si despre orice altceva fara sa faca un mare caz din niciuna, pentru ca sunt de altfel lucruri normale. Dar sa o tii in continuu pe politica, atunci cred ca ai avea o problema, o nevoie , o frustrare, sau un scop. La fel si cu orice altceva pe care insisti prea mult. Prin urmare, daca vrei sa te informezi, recomand cateva blogg-uri, pot fi si sursa de inspiratie .

  http://www.toxica.ro
  http://pmircescu.blogspot.com/
  indiscreta.wordpress.com/
  http://arcadia-solum.blogspot.com/

  Noul tau cititor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s