scandaluri sexuale scolare


 

Dupa cum am zis, am revenit!

Azi.. de fapt in aceasta minunata seara de vineri in care mai putintei intra pe net , eu m-am hotarat sa scriu despre si anume noile scandaluri din mass-media cu treburile sexuale din scoli.

Nu stiu daca ati observat, dar e ca un ciclu… la o anumita perioada de vreme, hop-tzop apare un scandal sexual scolar, apoi dupa o perioada este uitat, apoi… din nou.

Anul asta avem parte de un prof de sport si a lui eleva… de un nene prof de muzica  si cele 2 eleve, de un alt prof ce a facut nu stiu ce si mai nou de 2 elevi ce s-au iubit si ei un pic in toaleta scolii numai ca aveau vreo 12-13 ani sau ceva de genul.

Am un feeling ca o sa mai apara ceva.

Relatii din acestea dintre profi si elevi sunt cam de cand au inceput sa existe profesorii si elevi…. Nu zic ca e ceva normal, doar va zic cam de cand sunt aceste relatii. Am vazut reportaje cum unii profi cer o atentie trupeasca pt a da o nota mai mare sau pt a trece anul sau a.s.m.d… Sunt multe cazuri de caream auzit si mai multe de care nu am auzit. Ne indigna faptul ca exista , dar nici nu prea facem ceva in acest sens decat atunci cand devin subiect pt televiziuni si ziare… atat noi cat si autoritatile ce mi se par din ce in ce mai „lenese’ , mai nepasatoare  in ziua de azi.

Educatia sexuala in scoli nu exista, eventual sunt doar unii profesori ce mai discuta cu elevii despre asa ceva.

Copiii din ziua de azi sunt mult mai activi si se maturizeaza mult mai repede decat noi. Din pacate nu li se acorda atentia cuvenita din partea parintilor ce marea lor majoritate se lupta ca sa nu ii lipseasca ceva copilului sau, lucru ce sistemul de guvernare il face si mai greu din cauza crizei de locuri de munca si asa mai departe.

Sunt si unii copii ce iti vine sa-i bati pentru ca iau totul de parca ar fi o joaca, adevarul e ca nimic nu ii motiveaza: la teveu vad cum unele sa fataie si sunt asistente teve, alte canta fara sa aiba o voce cat de cat,altele isi arata sforicica de la tanga si i-a banul plus ca devine vip. La baieti li se iarta tot, mai ales daca sunt copiii unor procurori, bancheri sau ce or mai fi.

Zilele trecute a fost eliberat copchilul ce a omorat 2 oameni nevinovati pe motiv ca il papa remuscarea si nu poate dormi… in reportaj , dupa moaca, nu parea fata unui om ce regreta si avea cosmaruri… Daca era altul, deja era in inchisoare.

Sa revenim,

In ziua de azi copii cam isi fac de cap pe la scoala, de la batai pana la mici activitati sexuale in baie sau in clasa ( nimic nou sub soare). Profesorii nu se mai baga pt ca nici ei nu sunt la randul lor motivati: salarii din ce in ce mai mici etc… Nu vorbesc de „prestigiosul” liceu Jean Monet, un liceu de fite, unde copiilori importanti ( mare majoritatea din familii sus-puse) li se iarta tot si fac ce vor, profesorii sunt platiti destul de bine, ce deh.. e liceul cunoscut.

Pana acum v-am cam zis ce stiati deja sau v-ati dat seama….

In principiu, ar cam trebui sa ne schimbam noi ca sa ajutam sa ii schimbam pe ei.

Adica sa nu mai aplaudam „prostitutia” televizata, sa nu mai lasam pe altii sa ne calce in picioare… stiu… vorbe… dar de la vorbe si idei pornesc actiunile.

Gata.. nu mai fac critica…. va las cu o melodie ce ma „terorizeaza” de azi-dimineata, dar nici eu nu ma las 😀

HAVE FUN AND PLAY NICE

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s