NU VA LASATI MANIPULATI!


Ma uit  cu stupoare la ultimile evenimente din Romania la teveu…. Romanasii astia mici… , ma scuzati: copii astia mici si prosti, ca altfel nu le pot zice acelor asa-zisi suporteri a echipelor de fotbal ce s-au infiltrat prin multime, habar n-au pt ce lupta sunt doar niste marionete….

Sunt acei instigatori de care mass-media a aflat, si cum au venit pregatiti suporterii aceia…SRI nu stia nimic, cel putin asa au declarat.. nea asta Base e pe undeva ascuns si da ordine .. mai nou Becali apare cu o declaratie ce m-a facut pur si simplu sa imi fie mie greata de el. Spunea ca ii e „scarba” ca romanii protesteaza pentru un strain. Tare as vrea sa vad ce a facut el pt Romania inafara de a isi arata averea si a ridica biserici. Si acum Romanii protesteaza pentru ei, pentru binele lor .

Asa ca fac si eu un anuntz, o cerere, daca cineva din minunatii oameni ce au iesit in strada zilele astea citesc si binevoiesc a da mai departe:

„Lasati violenta! Hai sa aratam ca suntem mai civilizati ca altii ce ne desconsidera ca natie.  Jandarmii sunt si ei oameni, desi sunt pusi sa asculte ordine cu amenintarea ca vor fi dati afara daca nu o fac. Nu se merita violenta si nu aduce nimic bun. Mai bine mai multe zile in strada si sa se rezolve ceva, decat cateva zile si alea pline de violenta si sa nu se rezolve nimic.”

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

3 gânduri despre „NU VA LASATI MANIPULATI!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s