s-a trezit tanti Iarna


 

De alaltaieri tot ninge…zici ca acum a facut ochi frumosi Iarna si pana acum s-a chinuit sa se trezeasca, stresata de alarma telefonului ce se declansa mereu din 5 min in 5 min.

Ma simt ca intr-un globutez din ala ce il agiti si ninge in interiorul lui…. e yach.. nu-mi place… e si frig… ninge… e alba.. e fain daca privesti din casa de la caldurica, dar daca esti ca mine, friguros si sa stai la munte si sa nu iti placa zapada, ma intelegi perfect cand zic ca ma apuca frigul pana la maduva doar daca ma uit afara.

Nu prea am inspiratie … ma chiorasc la acces in reluare, Eliza  fata celei mai batrane mame din Romania face 7 ani….pfff.. ce au trecut anii…..parca ieri o fost tamtam-ul cu nasterea ei si intra „Ma-sa” in cartea recordurilor…

Senzuala afirma ca se face fata de casa….. rad cu lacrimi….  :))  … acum e bruneta si are lentila :)) e blonda sub acoperire.

Tutele alea doua de Tonciu si Buruiana omoara psihic animalele… cruzime fata de animale…si de noi implicit.

Sa vedem ce va fi in seara asta… Sa dea Domnu sa fie bine…. ma refer la „revoltele din strada… revolutie inca nu cred ca e.

 

 

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s