lipsa de inspiratie/ prea multe ganduri nedefinite


 

Am prea multe idei si nu le gasesc o forma de a le transpune in cuvinte, propozitii si fraze pline de inteles.

De fapt cam asta este „lipsa de inspiratie”…. prea multe idei si nu stii cum sa le exteriorizezi, sa le transpui… sa le pui intr-un limbaj cunoscut tuturor si mai ales sa fie logice si usor intelese… asa ca iti „bagi picioarele” si nu mai scrii/spui nimic.

Mi-a zis un cititor mai demult sa nu mai amestec subiectele… mai bine sa fac articole separate… probabil are dreptate ca va ametesc prea mult….

Statistica mea spune ca fac in jur de 100 de cititori zilnici… multi cautand chestii pt tel… altii despre sex si asa mai departe… raman surprinsa cum totusi am 26 de cititori fideli (cei care si-au inscris mail-ul pentru a primi notificari) din care 15 cred ca sigur citesc, si … bineinteles amicii mei din facultate : yoyo, ema, bobocel (cand si cand).. VA MULTUMESC LA TOTI.

Raman surprinsa si de faptul ca au trecut 2 ani… doi ani de blog… e uimitor…. si chiar ajuta intr-o oaresicare forma …. i`m proud…

Acum  ma uit pe antena 3.. un subiect de interes maxim… interes maxim ar trebui sa fie pt „conducerea” tarii : bolnavii de cancer in Romania… uitati-va!

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

2 gânduri despre „lipsa de inspiratie/ prea multe ganduri nedefinite”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s