pufozitatea si parerile internationale


 

Pe 9gag.com s-au postat destule posturi despre persoanele pufoase.. mesaje, chestii funny si mai putin funny (din punctul meu de vedere).

 

In principiu lumea este impartita ca si la romani . Cei care cred ca oamenii pufosi sunt niste paraziti lenesi ce mananca numai fast-food, oameni ce cred ca fumusetea unui om nu tine de aspectul fizic si categoria de oameni pro-pufozitatii.

Totusi , ma doare cumva cum gandesc oamenii despre oamenii pufosi.. ca-s lenesi si ca papa mult fast-food si ca de aia  sunt oamenii asa pufi.

Culmea e ca, in timp ce mergeam la cursuletul meu terminat recent, treceam pe langa McDonalds.. chiar prin parcare cum mergi la drive in…. numai masini de fitze si copii de bani gata… pufosi… surpriza… maxim unul si ala cred ca era ratacit p-acolo.

Repet, sunt multi pufosi care sunt asa din cauza  poate pentru ca au probleme psihice (Adica papa pt a se calma.. sa isi pape furia, nervozitatea, dezamagirea), probleme cu glanda tiroida sau alte probleme medicale ce pot cauza pufozitate.. sunt alte zeci de explicatii ce pot fi dovedite stiintific.. dar e mai accesibil unor oameni ce nu vor sa vada dincolo de aspect ,sa creada ca de aia sunt oamenii pufosi asa.. si mai bine jignesc si privesc cu rautate, dispret si chiar scarba persoanele ce nu se incadeaza in dimensiunile perfecte..

Oare cand omenirea se va maturiza? probabil niciodata… tot timpul vor exista oameni supericiali..

Partea buna e ca speranta mi-o dau oamenii ce-s maturi in gandire.. mai ales cei care-s mai tineri decat mine..

Pana atunci….

 

Simtiti-va bine cu voi si acceptati-va asa cum sunteti si pe cei de langa voi.

Have fun and play nice

 

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s