i want.. to run free


 

M-am trezit cu o melodie in minte… Scooter – All i wanna do

….

Am dus „cataua” afara  pe la 6 jumate ( ca se cerea afara, m-am trezit cu ea pe fata) si am revenit  in patut… aceiasi melodie in cap… si am adormit…… offf… ce mi-a fost dat sa visez…..

 

Mi-am revisat BMW-ul ( da.. eu imi visez viitoarea masina) in timp ce il conduceam pe un drum lin dintr-o padure de foiase cum e ceva in genul drumul de poiana  coborare spre Rasnov, dar mai lin.

 

 

 

Muzica la maxim… bass-ul facand sa imi vibreze fiecare celula din corp dupa ritmul melodiei…. un soare de inceput de toamna…. vantul ce intra pe geamul deschis….. comoditatea si viteza … sunetul motorului turat ce il auzeam chiar daca era muzica…..puterea celor 700 caluti putere de sub capota….. si singuratatea drumului…..

M-am trezit cu o stare de bine nemaipomenita… de parca chiar as fi facut cele descrise mai sunt…. in acele 2 ore de somn parca m-am odhnit pt un an intreg…..

Desi cand imi aduc aminte vars o lacrima, ca nu a fost real si ca vreau senzatia inapoi….. stiu sigur ca se va intampla ce am visat….nu degeaba am majoritatea viselor premonitorii… o sa imi recapat senzatia si starea de bine… orice ar fi.

Visati frumos..

Have fun and play nice

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s