educatia sexuala la romani


 

Azi m-am „cracanat” de ras cand am vazut un articol – stire pe asta rtv pa fasbuci, ca am dat like. despre cum e expansiune la eliberarea certificatelor medicale privind virginitatea  a fetelor.

citez :

” Părinţii din România au redescoperit centura de castitate. În loc să le facă educaţie sexuală, părinţii îşi duc copiii la doctor pentru a obţine certificate de virginitate. Asta în condiţiile în care România este ţara cu cele mai multe mămici minore din Europa şi este singura ţară în care numărul mamelor sub 18 ani creşte de la an la an.

Zilnic, zeci de părinţi suspicioşi din toată ţara îşi duc fetele la control pentru a afla daca mai sunt sau nu virgine. Unele dintre ele sunt încă la vârsta la care se joacă cu păpuşile, altele sunt femei în toată regula. Constatarea virginităţii costă 50 de lei, nu doare, însă experienţa poate fi traumatizantă pentru fete.

Medicii s-au obişnuit cu astfel de situaţii. Ginecologii examinează zilnic fete cu vârste cuprinse între 12 şi chiar 22 de ani. „De obicei, persoanele examinate sunt fetiţe în jur de 12, 13, 14 ani, pentru care familia are suspiciuni în legătura cu un anumit comportament al fetiţei respective. La o fetiţă de vârsta asta este normal să fie traumatizant. Educaţia sexuală a dispărut odată cu educaţia medicală care se făcea pe vremuri în mod organizat„, este de părere medicul ginecolog Vasile Stănculete.

Medicii spun că circa 50 % dintre tinere sunt virgine însă de multe ori sunt nevoiţi să ascundă adevărul în cazul fetelor care şi-au pierdut virginitatea.

Părinţii care apelează frecvent la acestă metodă sunt în special romi, pentru care fecioria echivalează cu onoarea neamului. Există şi cazuri în care părinţii plecaţi să muncească în străinătate îşi controlează fetele când se întorc acasă.

România este pe primul loc în Europa la numărul de minore care au copii
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/certificat-de-fata-mare–sute-de-tinere–obligate-de-parinti-sa-si-faca-testul-de-virginitate_48806.html#ixzz29Odgugtx

Fratilor: va e fica sa discutati deschis cu copiii vostri??? De ce?? decat sa faca vreo prostie, doua-trei, nu mai bine discutam?
Pai in mintea romanului needucat, aceasta nu este o optiune…… in fine, nu stiu de ce ma mai mir…

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Un gând despre „educatia sexuala la romani”

  1. Joi, 11 octombrie, o mamă îşi aruncă copilul dintr-o maşină pe Podul Grant din Bucureşti. O tentativă de omor. Pruncul trăieşte. Însă în România aflăm deseori de cazuri care s-au sfârşit tragic când părinţii şi-au ucis odraslele. Nu toate în presă şi nu toate cunoscute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s