telefonul, masinile si pietonii


 

Toti avem telefoane… care mai de care mai high-tech sau nu…

Azi am vazut, venind cu oftobuzul pe-nserat, ca deh… ziua se facu mai mica, de la frig saraca.. deci, vazui cum soferii, marea majoritate a lor, butonau de zor la telefoane in timp ce conduceau…de la gara brasov pana la iesirea din brasov 10 soferi am vazut practicand o astfel de activitate.

Nici pietonii nu-s mai prejos. 6 din10 vorbesc la telefon si se grabesc la trecere. Ca pieton, mori daca mai astepti cateva secunde sa se faca verde pt tine??

In aceasta seara o tanti era sa fie calcata de o masina pt ca nu a avut rabdare 10 secunde sa se faca verde la semafor…incredibil.

Oameni buni, trecerile de pietoni s-au inventat cu un scop, semaforul de pietoni e si ala cu un scop bine stabilit!

La pietoni am o „boala” de cand sunt mica. Adica, frate, treci pe trecere nu pe unde te taie ideea si beleste ochii la masini. Asigura-te! Ai ochi, capul ti-e legat de corp prin gat, gatul are proprietatea de a misca treaba aia ce contine creier in stanga si in dreapta. Folositi proprietatile corpului vostru!

Gata… m-am racorit!

Si eu sunt cu telefonul la ureche, asta in caz de-s sunata (lucru destul de rar) si ascult muzica (lucru des), dar ma asigur cand traversez si stau cuminte la semafor.

Have fun and play nice

 

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s