toamna tarzie… somn….ganduri si gandulete


 

A trecut si ziua de Luni….

M-a udat o Pitzi….adica am spalat cataua si implicit pe mine….. acum se-nghesuie-n mine de mai am un pic si pic din pat.

Azi am tremurat de frig la munca si pe drum pana la munca…. ei, da pe la 17 cand mi-am luat zborul, era atat de bine si cald… de parca erau 20 de grade… si mai batea si-un vant cald….era perfect.

Legat de prosteveu si CNA-ul… din 2 noiembrie a inceput o campanie impotriva voyo si nu numai.

Am citit azi un articol pe  proiectromania. wordpress.com :

„…..

La mărimea, damful şi puterea trustului din spatele Pro TV, să te legi de câteva site-uri este tulburător, jenant, penibil. În loc să ofere conţinut de calitate, care să aducă clienţi, aceştia îşi elimină “concurenţa”. Oare “concurenţa” este de vină pentru fapul că site-ul Voyo îţi sugerează ţeapă, graţie conţinutului deloc mulţumitor? Nici urmă de vreun serial al momentului. Ce-i drept, VPLAY ne-a învăţat “rău”. Nu mai putem accepta acum conţinut insipid, emisiuni şi vedete expirate, îndobitocire şi lălăială.

Mai grav este faptul că, deşi se încearcă închiderea site-urilor aşazis piratate, în România nu ai alternativă, să vrei să dai bani. Pe acest fundal al lipsei concurenţei, Pro-TV-ul îşi permite să ne bage pe gât o mizerie fără precedent, alături de CNA, o instituţie care nu are nicio treabă cu Internetul sau cu drepturile de autor, dar care se amestecă acolo unde nu-i fierbe borşul, ignorând poporul şi interesele acestuia.

P.S.: Site-ul voyo este doar o glumă proastă, o sfidare. În secolul 21, aşa ceva nu e permis”

Complet de acord cu autorul.

Cat legat despre drepturile de autor, ar trebui autorii sa faca cerere sau sa se ia de astia de la site-uri, dar le convine si lor ca au multi oameni ce vizioneaza ce au facut ei si in functie de parerile lor si vizualizari stiu daca au facut bine sau nu, e un fel de feedback gratuit si sincer.

Marea parte a serialelor, oferite de gen ,vplay.ro, sunt oferite gratuit de televiziunile ce le difuzeaza pe site-urile lor. SyFy ofera gratuit episoade!

Cum este de fapt, in viziunea mea, treaba asta cu site-urile de filme si seriale este un sharing..   nu e vorba de a plati pt astfel de episoade/productii. Daca se platea,atunci cei ce administreaza si au site-urile respective sunt obligati legal sa plateasca drepturile de autor, pt ca scot profit de pe urma difuzarii contra-cost a productiilor respective. Pe acest principiu merge YOUTUBE. el castiga bani din reclame.. atat!

In timp ce ascultam emisiunea inregistrata de cei de la ANTI VOYO de pe realitatea tv, ma lovi o idee. Tanti aia zise ceva de genu : „pt cei interesati, noi preluam seziarea si suntem obligati sa raspundem in 30 de zile”, deci, hai sa facem sesizari pt emisiunie ce incalca muuulte din „legile” CNA-ului.. de la Maruta pana la Dansez pt mine, de la nu stiu ce emisiune de la hantena pana la prostiile otv-ului… sa vedem cum le-o fi…si asa freaca scaunele ala degeaba aia de la CNA, sa le dam de lucru…sa-si merite salariul pe care tot noi il platim!

Am dreptate??

noh… va las. ma bag la un film de pe un site ce ofera gratuit ceva bun, ca la teve nu-i nica bun…

Somn dulce si

Have fun and play nice!

 

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s