„arde… uite cum arde” stai sa facem si-o poza


 

Pentru cei care nu stiu sau acum cauta stirea cu MY PLACE, aflati ca a izbucnit un incendiu care l-a cam facut sa nu mai fie.

Povestea, la mine, a inceput asa : una bucata coleg a inceput sa ne intrebe :”ala-i fum,nu?nu-i nor” Era vorba de o masa de fum ce se vedea printre blocuri… Plec de la munca si vad cum lumea incepe sa vorbeasca la telefoane si sa se uite inspre gara..apoi vad… ceva galben…. merg mai aproape… ceva cu flacara.. nu vedeam exact ce, apoi vad.. fatada MY PLACE in flacari… ajung in drept cu cladirea-n flacari… lumea.. adunata ca la circ,cu camere foto, telefoane .. ce mai spectacol de zile mari… ambuteiaj atat pe strada cat si pe trotuar…nu mai zic ca nu mai stiu ce o facut autobuzul meu.. de unde a plecat.. daca a mai plecat….Am stat si am asteptat trenul… interregio… 12.6 lei biletul… durere pt al meu portofel… dar am ajuns acasa…

Dar cata lume…. cata „gura-casca”….. si uite asa se vede educatia la romani. pai de ce sa nu mergi in treaba ta, cand poti sa stai si sa te uiti cum arde o cladire hlizind de parca e foc de tabara…. de ce sa nu faci loc autoritatilor cand poti sa faci poze marelui evenimet… ca sa nu mai zic.. de ce sa stai in frig cand te poti incalzi gratis dintr-un accident…. da!sunt rea si critic,desi am zis ca nu o sa mai fac asa ceva, cel putin nu asa tare…

de la rtv citire :

Complexul comercial My Place, din Braşov, situat în apropierea gării din municipiu, a luat foc, luni seară. Flăcările care au cuprins acoperişul au atins câteva zeci de metri înălţime. Din cauza incendiului, două persoane care s-au intoxicat cu monoxid de carbon au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov.

Sosit la faţa locului, prefectul de Braşov, Mihai Mohaci, a declarat că a fost informat de către pompieri că focul a pornit de la Clubul Kasho, aflat la etajul al doilea al clădirii. El a precizat că problema gravă cu care se confruntă pompierii este că toţi hidranţii din zonă sunt secaţi, cu excepţia unuia singur de la gară, găsit funcţional, motiv pentru care pompierii sunt nevoiţi să aducă apă din alte părţi cu cisternele proprii.

Prefectul judeţului Braşov a mai spus că va deschide o anchetă pentru a stabili cauza secării hidranţilor din zonă.

La ora transmiterii acestei ştiri, focul se manifestă cu putere, spre Braşov venind echipaje de pompieri din localităţile învecinate care să ajute la stingerea incendiului. Focul a ajuns şi la parterul clădirii, care este distrusă aproape în totalitate, anunţă Mediafax.

Complexul comercial My Place este un centru de divertisment şi shopping cu patru niveluri: subsol, parter şi două etaje, dat în folosinţă la sfârşitul anului 2005, printr-o investiţie de aproximativ 3,5 milioane de euro şi având sală de biliard, snooker, darts şi bowling, magazine, loc de joacă pentru copii, cafenele şi restaurante, la etajul al doilea al mall-ului fiind Clubul Kasho, cu o capacitate de peste o mie de persoane şi dotat cu parcare proprie.

În vecinătatea centrului comercial, a fost construit un hotel de patru stele, încă nedat în folosinţă.

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s