Mobila cu suflet


 

Un corp de mobilier trebuie sa raspunda mai multor cerinte pentru a putea fi considerat de catre consumator un produs interesant. Trebuie sa fie ergonomic, sa aiba un raport calitate-pret decent, rezistenta la uzura si foarte important sa arate bine. Cum frumosul e ceva subiectiv, designul este poate atat de variat tocmai pentru a fi atragator pentru fiecare tip de cumparator.

La fel, materialele sunt si ele variate: PAL, diverse aliaje metalice, sticla si nu in ultimul rand lemn. Dintre toate nu este nici cel mai ieftin precum PAL-ul  nici cel mai rezistent cum ar fi un aliaj metalic dar este poate cel mai elegant.

A fost si primul material folosit de catre om pentru a isi face obiectele de mobilier, si mobilierul din lemn in sine a trecut prin multe transformari, de la cel brut si rustic la cel clasic si rafinat, sau minimalist si modern in perioada contemporana. A pierdut ceva teren la un moment dat odata cu aparitia materialelor compozite concurente, dar sectiunea mobila lemn nu a disparut niciodata din showroom-uri.

Se cauta fie modele care imita mobilierul de lemn antique, modele rustice si traditionale, cele cu design modern sau cele in combinatie cu alte elemente. La noi procentul majoritar tine de mobila din PAL, dar sunt multi care cauta sa aiba piese de mobilier din lemn chiar daca nu integral, cu design complex sau de esenta tare. In general prima categorie este destul de usor de gasit, furnizori locali de mobila ca www.vreaumobila.ro fiind si ei receptivi la tendinte si nevoia de varietate a consumatorului. Interesant este ca acelasi mesaj de bun gust si confort il transmite si un scrin din lemn masiv si un dulapior din lemn si sticla pentru cosmeticele din sala de baie.

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

4 gânduri despre „Mobila cu suflet”

  1. A??? Am citit pana la capat si ma astepatam la ceva personalizare, mulare a articolului pe limbajul tau, ma asteptan la o poveste din viata ta legata de vreun pat, dar povestea nu a mai venit. Ciudata trecere de la articolul precedent la asta.. Interesent oricum. Intra la categoria „aducere de trafic” 😀

      1. Aaa.. Ok, my bad. Dar totusi, in cazul colaborarilor, omu care scrie nu ar trebui sa se semneze? Nu neaparat cu numele daca nu vrea, dar sa o faca cumva, ca sa nu existe astfel de confuzii. E ciudat putin pentru cel ce te citeste zilnic. E confuza rau treaba, dar fiind afacerea ta, tu stii cum e ok sa o gestionezi..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s