dupa Luni… vine…..


 

….. Marti.

A trecut greu… al naibii de greu cu o oboseala epica… cu o zi nasoala .. de parca toti erau fix in acelasi moment violati „simplu” din punct de vedere psihologic. Medierea asupra acestui tip de viol nu a existat… nimeni nu a depus plangere .

Am ajuns acasa si vad stirile : parlamentarii si-au intarit imunitatea parlamentara…. desi mai trebuie aprobata de nea Base in calitate de presedinte, astia ce s-au inmultit pot fi anchetati numai dupa ce colegii lor analizeaza dosarul facut de organele competente, adica politie si cei ce trebuie sa se ocupe cu supravehrea astora ce s-au inmultit ca nu fac prostii (am uitat cum ii zice la institutia respectiva) …plus ca ca institutia asta ultima mentionata ii se ia din autoritate.

Alta prostie si mai si : taxa de poluare/de timbru verde/inmatriculare. Aceasta se calculeaza in functie de cantitatea de noxe iesita/km. Masinutele astea non euro, euro 1.2 si 3 nu au asa ceva inscriptionat pe talon, asa ca romanul tre` sa se duca cu mandra la un laborator de analize ca sa ii faca acest test ce costa 3000 lei pt motoarele pe benzina si 3300 pt disel….doar ca sa faci testul.

Mi se ridica parul de pe mine la asemenea imbecilitati….

 

noh… ce sa mai zic?? nani bun copii….maine poate nu o fi mai rau

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s