Angajat sub acoperire


 

Nu sti de ce iti pleaca angajatii prea repede??Angajatii nu m ai dau randament, firma a inceput sa mearga prost si nu stii de ce??Simti ca angajatii iti ascund ceva si nu poti sa afli pentru ca toata lumea cunoaste cine esti??

Iata de ce ai nevoie : de un angajat sub acoperire!

Stim… exista angajati ce dau de buna voie cu informatia la sef, spunand vrute si nevrute, informatii ce nu pot fi credibile, numiti popular : pupincuristi, persoane care baga raca si dau informatii mai mult cu scopul de a ajunge ei cat mai sus, calcand pe cadavre.

Dar ai nevoie de o vedere cat mai obiectiva, de un raport al situatiei cat mai clar, obiectiv  si cu sfaturi de remediere pentru a merge a ta afacere din ce mai bine din punct de vedere a resurselor umane??

Ai nevoie de ceea ce numesc : angajat sub acoperire.

Adica o persoana obiectiva, ce nu are nici o intentie de urca pe scara ierahica in firma dvs. fiind angajata pe o perioada scurta de timp, timp necesar pt obtinerea unei viziuni clare a ceea ce se intampla in cadrul firmei, ce nu are relatii in cadrul firmei, de la relatii de amicitie pana la intime ( ca se mai poarta si dinastea).

In urma micilor mele experiente, am decis sa devin asa ceva. De ce? Simplu : sunt buna la observat, criticat si dat sfaturi, mai ales in ceea ce priveste reursele umane, dupa cum se poate vedea in articolul ” oleac de freedom„.

Desi am vorbit cu un amic ce a zis ca acum exista tehnologia de a spiona, cred ca este necesar si acest element pt a avea parte de o analiza cat mai exacta a situatiei.

Ce ziceti?? ar merge un astfel de job?? Ati angaja o astfel de persoana?

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

2 gânduri despre „Angajat sub acoperire”

  1. Aceasta idee o gasesc bine venita in firmele cu un numar mai mare de angajati (>10). Niste ochi din umbra, cat se poate de obiectivi, pot aduce un surplus de informatii menite pentru o administrare cat mai eficace a firmei respective.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s