dezinteres?


 

Subiectul acestui articol e demult  in mintea mea: lipsa de informatie in ceea ce priveste targurile de job-uri/locuri de munca/de cariera.

 

De cand ma stiu cu netu si fara job, greu gasesc stiri despre astfel de evenimente. Mama le gasea in presa online, imi zicea si eu cand le cautam, ziceai ca le inghitea pamantul… schimbam termenii de cautare, date…petreceam ore cautand anuntul ce ea il vazuse.

La inceputul lunii am vazut in Buna ziua, BRASOV , varianta online, cum ca pe 20, adica maine e targ de locuri de munca… 3 randuri de stire. De atunci nimic.

Si azi dai si cauta sa vad daca e chiar azi (deh… tre` sa verific ca sa fiu complet sigura) si dai si cauta…si cauta si dai…… cu chiu cu vai si cu un un gram de minune a gasit articolele pe ziare.com.

Dar ca sa vezi pe viitor macar perioada cand vor sa faca astfel de targuri, nu ai cum.

Trebuie sa fi pe faza, sa fi maniac al presei scrise atat virtuala cat si nevirtuala ca sa afli astfel de informatii, ce culmea, ocupa doar cateva randuri, asta inainte de a avea loc evenimetul, apoi dupa, deja stii cate sute sau mii de oameni au participat, ce locuri au fost, etc…pagini intregi.

Acest comportament jurnalistic ca sa zic asa, mi se pare voit dezinteresat. Mai bine pun o gagica goala pe prima pagina, urmata de altele pe urmatoarele pagini , decat sa promoveze astfel de evenimente.Pacat…. mare pacat.

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s