doar cand e ….


 

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris. S-au intamplat multe .

Mama mea a venit Luni, Alexandra Stan a papat oleaca de bataita ca doar „asa le sta bine femeilor din Romania” (este ironic spus) si din pacate, s-a intamplat accidentul din Muntenegru.

Doar cand e o persoana publica victima, atunci incep sa se faca demersuri… acum 2 anisori cei de la acasa tv au facut campanie impotriva violentei asupra femeilor… au reusit sa stranga semnaturi si sa se aprobe legea si schimbarea legi impotriva violentei domestice… si s-au zbatut.. unele vedete facand publice povestile lor… dar nu erau vedete din astea de play-back.. nu era bahmu, draguseanca care sa isi expuna povestile, decat dupa ce a devenit un mare tam-tam… o mare resursa de publicitate, au aparut si divele cu povestile lor.

Doar cand e un accident in alta tara si vedem seriozitatea de acolo, bunul simt, educatia si dorinta acelor straini de a ajuta cum pot, atunci se misca ceva in noi, ne-au dat o lectie de viata. Reactia prompta a lui ARAFAT a demonstrat pt a nu stiu cata oara ca e mai roman decat noi.

Doar cand ne va lovi ceva grav, un meteorit, o invazie, ceva, cred ca in sfarsit romanii se vor trezi si vor lupta pentru dreptul lor.. asa cum au facut stramosii nostrii. Mi-e ca nu o sa apuc ziua asta, dar de abia o astept… sa vad cum se ridica romanii mei… dacii mei si vor face dreptate.

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s