Dragusanca(mai nou Slav) vs. cutremure vs. imbulzeala la moaste


 

Zilele astea ( de vro luna aproape incoace) mare preocupare pe jurnalistii din toata mass media (aproape toti) cu marele eveniment in care madam Dragusanu devine madam Slav cu toate stirile adicente legate de nea ala ce ii zic astia print ( pt ce nici acum nu stiu), „iminentul” divort, cursa „nebuna” cand o venit de la operatie si asa mai departe.

Acum e imbulzeala mare, iara la Sf. Parascheva, mai multi in fiecare an ce se aseaza la coada si mai multi ce li se fac rau in aceste zile. Sfintele moaste sunt mereu la „indemana” credinciosilor, ca sa zic asa. Nu pleaca nicaieri, nu sunt inchise si pot fi vizitate de-a lungul anului, nu numai acum. Se fac minuni si in celelalte zile, trebuie doar oameni cu inima curata sau macar cu o dorinta curata. Nu e mai mare pacatul sa te imbulzesti, sa iti faci nervi, sa injuri si sa gandesti rau, sa rabzi de foame, frig, stres, nervi si asa mai departe? 

Si prin stirile astea, la Galati avem parte de un fenomen unic in lume. Cutremurile de la Izvoarele si cel din Vrancea m-au facut sa imi aduc aminte de un articol scris in Revista Paranormal in care se zicea (nu mai stiu exact cam cand s-ar intampla) ca va fi un cutremur mare ca va face ca faliile sa coboare astfel in zona Vrancei se va forma o mica mare, adica zona se va innunda. Este un proces inevitabil, parerea mea. Ori iese munte, ori se face lac, in functie de ce vor face faliile respective.

Noh… si stiriile astea ne mananca viata, cea din ultima perioada. Pe fasbuc, nu mai ai loc de Biencuta si Victoras, la teve apar clarvazatori ce isi dau cu parerea despre cutremure, acum se impiedica lumea la pupat de moaste si jandarmeria e responsabila sa ii adune de pe jos. Cam din 2 in 2 zile avem emisiuni despre cutremure, daca rezista cladirile si asa mai departe, zilnic apare cate o noua o noua „stire” despre noii insuratei, dar stiri de adevarat interes national, foarte rar. Au zis de ajutorul de caldura, dar ceva mai multi nu, doar au mentionat ceva in treacat, Mi-e dor sa aud stiri bune, clare si nu in ultimul rand prezentate inteligent, nu cum acum cele ce sunt postate pe facebook si stiti la ce ma refer.

Ce m-a bucurat este ca pe 10 si-au adus aminte de Laura Stoica si au facut ceva in memoria ei.

Cam asta am avut de zis. Nimic nou ce merita mentionat si nici ce se intampla in lume nu imi mai da revolta sa mai zic ceva, te face sa te plafonezi, sa nu mai bagi in seama ce mai zic astia din mass media sau chiar sa vezi ce se intampla langa tine, pentru ca ajungi la concluzia ca nu se mai merita si ca trebuie sa devi un egoist. Persoana ta conteaza! 

 

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s