Oooo zapada draga,tot prin surprindere ne iei


Ca sa vezi! A venit zapada!
Ca niciodata, comandamentul de iarna s-a strans inainte de ninsoare,de cand codurile au fost emise. Dar intalnirea a fost un fiasco total,avand in vedere ca dupa ce a inceput ninsoarea s-a blocat tot si astia dau in balbaiala. Praf in ochii „boborului” care spera un pic ca totusi se va schimba ceva.

E frig…bate vantul si playlistul meu e mai degraba de vara.
Tot am zis ca ma apuc de postat melodiile mele de iarna. Maine o sa fac asta. Azi e prea frig si nu am chef de nimic.
Stau si ma gandesc la saracii oameni sinistrati ce trebuie sa sape tunele pt a iesi din casa.(aia care o fac si nu o freaca la rece,scuzati expresia si asteapta sa vina soldatul sau jandarmul sa ii dezapezeasca curtea cand si el o poate face)

Surprinzator,autoritatile sunt incontinuare surprinse de caderea surprinzatoare a zapezii in surprinzatoarea luna ianuare, ce surprinzator,trebuia sa fie surprinzator de normala,dar surpriza! Ninge!
Nu mai este surinzator ca autoritatile sunt surprinzator de surprinse an de an ca in decembrie-ianuarie ninge,cand,surprinzator este ceva normal.
Nu stiu daca ati inteles ceva,dar surprinzator sper ca da.

Cea mai „dura” faza de plans sau de ras a fost cand s-a trezit un nene ca oamenii tre’ sa faca dovada ca au fost inzapeziti pt a putea contesta amenzile pt rovinieta sau mai bine zis lipsa ei. Dupa ce platim atatea taxe si nu isi fac treaba,mai vor si alti bani chiar daca esti inzapezit din cauza lor.
Mai are rost sa mai zic ceva?

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s