„o femeie simpla”


Saptamana asta am fost parca bombardata de aceasta expresie „o femeie simpla”. Parca la orice „colt” al butonului de schimbat canale a telecomenzii ma astepta gata, gata sa ma mai „pocneasca” in moalele capului, infingandu-si ghearele lungi si scotand un zgomot ca si cum ar zgaraia o tabla intr-o sala de cursuri.

Cum poti afirma ca o femeie este simpla?Cum poti pune simplitatea langa femeie? Prin simpla ei definitie, femeia nu este in nici un caz simpla. Aratati-mi mie o femeie simpla in adevaratul sens si va garantez ca nu exista. Pana si tanti aia ce isi abandoneaza copilul si devine criminala, nu e femeie simpla. Daca va ganditi la femeile de la tara, zic sa va mai ganditi odata. Femeile alea robotesc toata ziua, fac si munca barbatului, cresc copii si animale, fac de mancare si mai au timp sa isi rabde sotul si sa ii zica si cuvinte frumoase. Nici femeia aia care nu are scoala, care e posibil sa fie declarata din punct de vedere medical incapabila psihologic, nu este simpla.

Nu stiu cum nu se revolata femeile astea despre care se zice ca sunt simple. Azi l-am mai auzit si pe individul ala cu acordeonul ce-si lasa nevasta pentru una mai tanara, Mexicanul parca ii zice.Ma duceam linistita sa imi fac un ceai si teveul era deschis la marmaruta si aud ca de aia el si-a luat o femeie simpla si fi-su (alt…….individ) s-o luat dupa… tac-su… femeie simpla…. o copchila de 19 ani ce nu stie ce e cu viata ei…… numai ca simpla nu e.0

Nici madam Raduleasca nu e simpla, e compusa din silicoane, oase, prejudecati cu tona si fitze de nu mai incap in ea la cata liposuctie si-o fi facut. Ooo da… o sa ma iau si de mamaie asta ce a cuprins-o frica de a imbatrani si de a fi uitata de telespectator. Trebuie sa se vada femeia la teveu si trebuie sa aiba ceva banuti ca sa nu ii dea de inteles boyfriendului ca sta cu el pentru bani si faima, ca are si ea p-acilea. Mi-a placut de ea ca prezentatoare in vreme tineretilor mele si ale ei, dar acum se face pur si simplu de cacao. Mai ales cu comentarii la adresa  fizicului concurentilor, de parca ar fi aratat ea mereu asa….sa fim serosi, talentul nu este masurat dupa numarul de kilograme pe care trebuie sa le ai.

Incepe sa imi fie si mai scarba de ce se perinda prin fata noastra in mass-media, bine era in zile cand nu deschideam deloc teveul. Cred ca o sa revin la starea asta.

Pana si Cristina Cioran m-a dezamagit cand a inceput cu glume proaste si cu fitze de „dorobanti”.

Ca sa inchei, cu dedicatie pentru Raduleasca, cum trebuia sa fie doamna? mai tanara cu vreo 60 de ani si mai supla?

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s