FIARA SALBATICA din Sibiu


Stire de maxim interes, ultima ora, „breaking news” azi-dimineata a fost cea in care era prezentata : ” o fiara salbatica umbla libera prin Sibiu, sperie oamenii si ii ataca”. Aceasta bestie imensa est un urs ce a mers din gradina in gradina si s-a ascuns intr-un subsol, apoi subsolul a devenit pivnita. S-au consumat cutii intregi de petarde de catre autoritati pentru a face bestia sa iasa.

Cam asa a fost prezentata stirea de azi in care un ursulet, caci era un pui de urs de pana intr-un an s-a ratacit prin marginea Sibiului si cum oamenii s-au adunat ca la urs, mititelul s-a speriat, ca orice copilas fara mamica lui si singurel intr-o lume straina. Inchipuiti-va ce o fi fost in inimioara lui cand au inceput sa dea tantalaii aia sa dea cu pocnitori. O teroare in inima lui de puiut, tristete si urlet!

Inca o data sunt dezamagita de oameni. Sunt dezamagita de tot!

Zilele trecute au murit peste 100 de studenti intr-un atentat, Nu s-a auzit nimic de ei decat doar pe fasbuci si asta doar pentru ca s-a dat share.La stiri vedem pe Becali cum a fost eliberat, fufe ce isi dau maxima importanta si nu-s decat silicoanele de ele.

O sa revin sper cu o gura de aer proapat si incitant

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s