apocalipsa iubitorilor de animale


Acum cu facebook-ul vezi cate si mai cate, de la animale abandonate,aruncate,chinuite pana la a fi ucise. De multe ori toate aceste situatii la un loc.

Cand vezi toate astea,te intrebi cum ii mai rabda pamantul pe astfel de oameni. Si nu e de ajuns ca asa-zis adulti fac dinastea ci si copii. Te intrebi cum sunt acei oameni cu oamenii de langa ei,daca fac asa ceva animalelor.Rasa de mamifere bipede cu probleme mari psihologice! Asta suntem!

Inca de la inceputuri, rasa umana s-a dovedit a fi un sadico-masochista, cu probleme imense de comportament,fara cei 7 ani de acasa,un copil razgaiat si rau! Sclavacism,metode de tortuta,razboaie etc. Acesta sunt „jocurile” create de oameni. 

A fi uman inseamna a fi bun, a fi empatic, a ajuta. Nu cred ca este un termen corect, iar definitia ar trebui sa fie alta.

Am un sentiment din ce in ce mai puternic ca adevaratii iubitori de animale (bineinteles ca o sa isi bage si coada mafia asa-zisilor iubitori de animale,ce fac doar profit din iubirea pt animale) o sa izbucneasca din ce in ce mai puternic. Si daca statul nu face ceva, mi-e ca o sa apara diverse grupulete incognito, un fel de  trupe SWAT ce o sa le dea o lectie agresorilor. Ai infipt un topor in caine, patesti la fel. Ai aruncat pui de-abia nascuti la gunoi sau in apa? Atunci o sa fi lasat in costumul cu care te-ai nascut, ud,infometat, la gunoi sau sa experimentezi usor inecul..indeajuns incat sa iti treaca astfel de ganduri si sa iti fie frica sa te gandesti ca ai face ceva vrunui animal. Da stiu. Nu e legal, incalca drepturile umane,dar animalele nu au drepturi? Da, am deveni ca ei, dar trebuie cineva sa le dea sa guste din propriul tratament.

Ideal ar fi sa dispara specia umana si sa fie animalele asa cum au fost. Libere!fara a fi chinuite de o specie ce s-a autoproclamat ca fiind superioara.

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s