in picioare pe wc


Nu stiu daca vi s-a intamplat sa mergeti undeva la o toaleta publica ( supermarket, club, loc de munca,etc) si sa vedeti pe colacul de la wc „maiestoase” urme de incaltaminte. Si stai si te gandesti ca un om logic ce esti, la logica persoanei care a facut asa ceva. Care ar fi motivul pt o asemenea fapta. Adica unde imi pun eu fundul, tu iti bagi picioarele,ce nu-s desculte ci incaltate si murdare. De ar fi baie turceasca, dar nu-i! De ar fi la sat intr-un varf uitat de Dumnezeu, dar nu-i! De ar fi la spitalul de nebuni,dar nu-i!

Prin ce extorsiune a putinilor neuroni a iesit o asemenea isprava? Dar oare asa fac si acasa? Pur si simplu,nu pricep nici cum.

De aceste urme am avut in baia pt reprezentantele sexului feminin din cladirea unde lucrez. In locul ala se face curat de cel putin 2 ori pe zi cu dezinfectant. E mai curat decat la multi in baie. Persoanele/persoana sunt slabe. Caci daca ar fi cu forme mai voluptoase,generoase in ale kilogramelor,vasele nu ar rezista. Dar si tehnica de a te urca, trebuie sa fie una fara cusur, perfectionata in timp. Persoana trebuie sa aiba veleitati de spiderman si/sau sa practice parkour.

Nu ca as fi o persoana foarte inteligenta (se vede cate litere si semne de punctuatie mananc,ce cu putina atentie s-ar rezolva, intr-adevar), dar tot nu inteleg motivatia acestui gest, acestei actiuni. 

Sau sa nu tragi apa dupa tine… Iarasi imi da cu virgula. Ca sa nu mai zic de folosit peria de wc.

Zic aia bine cand au facut studiu ca suntem printre tarile de pe ultimile locuri in ceea ce priveste igena…

Reclame

Autor: aletzsa

nume de cod: ALETZSA nu pot spune multe despre je, dar pot spune ca multa lume zice ca nu-s normala. restul veti deduce din blogul sus numit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s