Tineretul din ziua de azi


Formula asta o aud din…totdeauna. „Tineretul din ziua de azi ce a mai facut, maica. Astia sunt destrabalati. Nu sunt seriosi. ” cred ca asta a auzit fiecare generatie.

Ce m-a facut sa raman paff, a fost o stire cu un copil de vreo 16-17 ani ce a fost gasit spanzurat,fara nici un bilet, fara nici o explicatie. Treaba misterioasa era ca alti 2 frati au murit in conditii suspecte anii anteriori. Ce m-a pus pe jar a fost raspunsul unei femei (trecuta de prima si a 2a tinerete) cand a fost intrebata de reporteri de cum ii se pare situatia. „Tineretul de azi. Nu se zbat pt nimic, nu se angajeaza si ajung la asta”. 

Din asta intelegi ca tinerii renunta usor. 

Sa clarificam : sinuciderea e una dintre cele mai grele decizii si este facuta in urma unui conglomerat de motive,intamplari ce pot distruge psihic o persoana. Intradevar, unii sunt mai puternici, altii mai putin puternici, dar inainte,toata lumea se zbate sa treaca peste. 

Tineretul din ziua de azi e unul mai rezistent decat generatiile anterioare,dar si victima razboiului dintre generatia comunista si generatia Y. 

In acelasi timp, daca nu sunt impinsi de la spate sa invete, sa cunoasca, sa descopere, ii vom pierde.

Lucrand in relatii cu clientii,dau peste diversi oameni. Am avut si clienti nascuti in 1998 ( si da, m-am simtit batrana) care m-au dezamagit, pt ca a trebuit sa le explic anumite lucruri ca la batraneii nascuti prin 1930.

Tineretul din ziua de azi este format de tineretul ieri si alaltaieri…un produs a generatiilor trecute, ce nu este ajutat sa se dezvolte si ce e mai grav, nu este lasat!

Reclame
Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s