Țărancă de o lună


De o lună sunt pe plaiurile moldovenești. Mi-am permis dupa 2 ani si ceva de callcenter să îmi iau un concediu de relaxat nervii, atât cât se poate.

Stau de ploaie si ma uit pe Diva la Familia Addams.

Mi-am adus aminte de desene, caci ele au fost primele ce le-am vazut, apoi de filme.

In copilaria mea,am avut parte de multe desene „indoielnice” de la cow and chicken, i am wessel, 2 stupid dogs, courage, the cowarly dog pana la familia Addams. Pe cat de aiurea pare,totusi am invatat, ca fiecare familie are „ciudateniile” ei, particularitatiile ce ne fac diferiti. Exista in orice familie un var Itt, un Fester, un/o Thing si toti aspiram la o dragoste si relatie cum au Gomez si Morticia. Adica sa primim complimente, sa dansam, sa ne distram, sa ne simtim bine si in pielea noastra in apropierea celuilat. Creatorul a gandit foarte bine mesajul,caci, o parte din generatia mea, asta cauta si incearca sa faca in relatiile lor.

Tot de cand sunt la tara, am vazut toate grozaviile ce se intampla in asa-zisul guvern si cu asa-zisa prim ministru..de fapt o marioneta a lui Dragnea ce nici nu se poate exprima corect si coeerent. Cel ce prezinta emisiunea aia cu „starea natie”,tare bine le mai zice. Pacat ca nu se schimba lucrurile doar cu spusul. Vorba unora, ca sa priceapa, trebuie sa intrii peste ei ca la revolutie si sa ii dai jos.

Căpușe fara limita, le-as spune eu ca sunt..

Acum o luna era zapada si frig..am venit cu haine groase si acum mor de cald. Inainte de ploaie erau 30 de grafr, dupa o ora sunt 16. Iubita mea, raceala, d-abia asteapta sa revina.

Ne miram cum de sunt aceste modificari de temperatura, de ce la orice ploaie o iau dealurile la vale.. Defrisarile sunt cauza…cauza produsa de oameni hapsâni,capuse fara limita.

Asta nu se intampla doar la noi.. Mai inainte dadea la stiri ca in regiunea Normandia a nins…vizibil..

Inca nu m-am decis catre ce domeniu sa migrez in cariera mea. Cred ca ceva administrativ..pacat ca suntem intr-o lume atat de plina de…. Oameni.

Cred ca mai am nevoie sa mai stau un pic sa imi treaca aceasta fobie de oameni.

Reclame
Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s