chestioare

eu ….. cu budinca mea de orez cu mere


 

Tzeapa… nu e nici o reteta, daca vreti, faceti cum am facut eu : luati la click-uit site-urile gastronomice si din 10 retete faceti una.

Acum molfai la ea ca de nu o pap se cam strica. Tata e mai nou ( de vreo 2-3 saptamani) dependent de nutline. Mai pe romaneste, ajuta la cresterea profitului firmei producatoare de seminte prajite si sarate pe nume nutline, al carei fan sunt si eu, dar acum tata m-a depasit.

Ma simt bine, relaxata si calma in timp ce ma bucur de aromele placute din budinca mai sus mentionata unde la mere am pus o „tona” de scortisoara, aroma ce merge de minune cu vinutzul meu rosu amestecat cu cola din paharul ce troneaza mandru pe birou, ca tastatura o am in poala.

M-am linistit dupa ce am vorbit cu a mea mamica si sunt mai calma psihic.

Nu mi s-a intamplat nimic. Stati linistiti.

Azi ma gandeam  la fostii mei izbiti. Unul m-a anuntzat ca s-ar putea sa fie un viitor tatic, iar celalalt cu care am vb acum vreo luna si ceva imi zicea ca a slabit vreo 13 kile (si asa plangea ca e prea pufos). Numai bine le doresc la amandoi.

Poate pe undeva, chiar am dreptate cand zic ca-s talisman norocos.  vad ca altora , le fac bine cateodata. Mai trebuie sa devin propriul meu talisman norocos.

Am gasit, in timp ce butonam eu p-aci, dupa ce mi-am reinstalat windows-ul, ca alalalt facea figuri, o reclama superba ce v-o dau spre vizionare.

mda… stiu.. titlu nu prea are nici o treaba cu continutul articolului..

Lasă un comentariu