despre android

metoda reboot android


Acum ceva timp, un minunat cititor de prin Iasi mi-a transmis o metoda de reboot a telefonului ce se poate folosi cand cea simpla si usoara nu isi face efectul.

pasul 1

se inschide telul

pasul 2

se tine apasat de „Volum UP” + Home+ butonul de Power tinp de 4-5 secunde

apoi sa apare  asa:

-reboot system now

-apply sd card: update .zip

– wipe data /factory reset

– wipe cache

– touchscreen fitmware up

pas3

cu tastele de volum se alege si cu o apasare scurta a butonului power se confirma.

 

Voi alegeti wipe data pt resetarea  normala. si va fi ok.

Multumim Andrei din Iasi!

 

20 de gânduri despre „metoda reboot android”

  1. sunt varza cu electronicele si nu stiu daca prin metoda reboot system now mi se vor sterge datele sau nu.Imi poate spune cineva?

    1. nu mai este nevoie am aflat ca oricum nu ma ajuta dar nu exista pierderi de date .Apropo poate ai dori sa adaugi faptul ca unele device-uri (inclusiv al meu) daca nu au un home button pot sa dea reboot doar apasand de volume up+power button.

  2. salut ce zici la mine merge ca am dat pe o aplicatie da nustiu cum se numeste care era preinstalata si acum nu mai merge sa dau de pagina in jos sa o dau intr-o parte si in alta si nici in sus am un UTOK 351d Pearl si im apare un patrat verde

  3. am si eu un vodafone 858 de 2 saptamani..a mers bn pana acum 2 zile cand l-am pus la incarcat dimineata pe la 5 si cand m-am trezit pe la 7 telefonul era inchis ..l-am deschis..iar imediat ce s-a deschis mi-a aparut un fel de eroare in care scrie ceva de temperatura maxima..si se inchide imediat…dupa ce s-a inchis l-am bagat la incarcat crezand ca nu are baterie..si am observat ca se incarca 2 secunde dupa care se opreste incarcarea…ce rasp poti sa imi dai..telefonul nu e luat din romania..si nu am garantie la el

    1. that sucks… scoate bateria si pune-o intr-o folie si tine-o 7-8 ore in congelator… scoate-o si las-o sa revina la temperatura camerei si incearca sa il pornesti, daca iti mai apare asa, inseamna ca cel mai probabil este bateria proasta, se supraincinge.. si exista riscul sa faca boom.. vezi sa nu fie bombata.

      1. nu e bombata…asta este eroarea care mi-o da:”the temperature is higher than the operating temperature of the phone,functionality is limited”..

        1. incearca metoda cu congelatorul… asta daca nu poti testa cu alta baterie sa vezi daca e bateria sau telefonul de vina.. mi-e sa nu faca la baterie un scurt si sa se incinga..

        1. sper.. la mine a functionat de fiecare data… desi recomand sa o tii pana in 7 ore…ca eu am tinut-o 9 ore si si-o revenit cum era initial cand am luat telul, adica ma tine doar o zi.. la 7 ore ma tinea aprox.3 zile cu net si butonat la maxim

            1. daca se potriveste si are aceleasi dimensiuni si clemele de sunt acolo unde trebuie (chestiile alea ce fac contactul intre baterie si telefon posibil),,, incearca.. doar daca e la fel ca aia care o are telul

  4. ete scartz ma…
    asta mege numa la htc (depinde si de model), si trebe ca telefonul sa fie rootat.
    altfel poti s-apesi pe alea pana-ti vine rau. cel putin la mine n-a mers pana nu l-am crackuit…

Lasă un comentariu